lördag 25 januari 2014

Hyllprojektet

"Vi" påbörjade det här projektet för flera månader sen. Snälla A köpte hyllor och konsoler i typ augusti? Något åt det hållet iaf. Sen kom snälla J och hjälpte mig borra någon månad senare. Men då kom vi igång så sent, så grannarna började ha åsikter och vi hann helt enkelt inte med alla hyllor. Js sambo använder sin borr på jobbet så det har liksom inte klaffat att hitta en tid när vi kan göra klart, men häromdagen bestämde vi att nu är det dags.

När vi inte hann klart så fick vi upp två hyllor. Det var lite pyssel, för vi hade inget vattenpass, och dom kändes inte helt raka... Men upp kom dom. Idag var vi bättre förberedda, så vi mätte avstånd skitnoga, och så kollade vi med vattenpasset och allt såg sååå fint ut så. Många hål blev det.


J skruvar, efter att jag varit skitmodig och borrat...


Redan fullt, och nu är det dags för bokrea snart...


Well... Vi behöver kanske inte titta så jävla NOGA?! Hyllplanen är 100% raka, men på något jäkla vänster mätte vi helt skevt, så högra raden hyllor sitter ca 0,5 cm längre ner än den vänstra... Oh well. Dom sitter ju uppe iaf! Kul att det blev jävligare när vi var helt noga och HADE vattenpass och skit!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar