tisdag 20 augusti 2013

Kära imbecill till brevbärare!

I mitt hus har vi postfack av den modell som det går, om man är brevbärare som du, kära brevbärare, att öppna hela fronten på. På så vis får man, som en kär brevbärare, ett större hål än vad som erbjuds oss, som INTE kan öppna hela fronten.

Då, kära imbecill till brevbärare, gäller det att tänka till lite. När man stoppar in posten i postfacket kan det vara en god ide att ta en titt på hur posten är utformad. Om det är brev eller andra platta saker, toppen! Inga problem. Om det är en kartong som är i runda slängar 12 cm åt alla håll, då får man börja tänka lite.

Det JAG föreslår att man tänker på är t ex: Går det att ta ut den här kartongen genom den LILLA luckan som erbjuds postfackets ägare?

Om man tänker så, och kommer fram till att svaret är nej, eller kanske inte, då föreslår jag att man AVSTÅR från att stoppa in kartongen i postfacket.

Men det är bara ett förslag. Ett förslag från en människa med ruskigt kort stubin. Ett förslag från en människa som fick slita sönder kartongen och plocka ut innehållet (som tack och lov var mindre än kartongen) för att kunna få ut det från sitt postfack.

Det är bara ett förslag, kära imbecill till brevbärare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar