torsdag 23 maj 2013

Jag registrerar mig i det undermedvetna...

En kompis här i stan sa för några veckor sedan, i förbifarten och mest på skoj tror jag, att hon skulle para ihop mig med en av sina killkompisar. Eftersom jag sett killen i fråga på bild, och kanske inte blivit JÄTTEIMPONERAD så sa jag väl något i stil med "ja det kan du ju roa dig med..." eller så. Jag menar, killen KAN ju vara toppentrevlig så träffas kan man ju alltid. Inte överdrivet engagerad dock, måste jag väl erkänna ;) (Trots att det var ett tag sen sist...)

Eftersom det tycks som om min "liggastatus" är ett ständigt samtalsämne i klassen så kom det här upp vid något tillfälle, och eftersom en av klasskompisarna också är bekant med snubben så slutade det hela med att jag fick kolla på hans facebookbilder i hennes mobil (låst profil är ett satans påhitt för en stalker...). Satt där och bläddrade och tänkte "Nej... nej... nej... nej... ne.. Vänta nu?" Visar sig att om man tvagar honom en smula så är han inte bara snygg, utan VRÅLHET. Kan tänkas att intresset för att "paras ihop" ökade med ca 200% ;)

Meddelade kompisen den förändrade statusen och yrkade på ett omedelbart anträffande ;) Trots att människan bor i stan så har vi liksom inget naturligt sätt att träffas utan kompisen vilket gör det lite knöligt eftersom hon i sin tur bor två mil bort... Nu är det ju inget som säger att vi öht kommer klaffa, statistiken visar ju snarare att chansen är rätt liten, men TRÄFFAS kan man ju alltid. Om vi öht aldrig spenderar tid på samma plats kan man ju säga att chansen är ännu mindre ;)

Jag får fortsätta vänta på en grillkväll eller nåt, men jag håller inte direkt andan medan jag väntar ;)

Dock berättade klasskompisen häromdagen var han jobbar, och det visade sig vara på andra sidan gatan från min lägenhet... Jag sa lite skämtsamt i bilen hem från Kalmar igår att  jag får börja rasta hundarna i heels på parkeringen på andra sidan gatan så kanske det blir lite action... En annan klasskompis sa något i stil med "JA, som Mia och Klara! Det gäller att registrera sig i det undermedvetna!" Klicka här, och hoppa till typ 3,05 ;)

Nu råkar det ju vara så att jag går förbi hans "arbetsplats" ca 5 ggr/dag. Dom jobbar förvisso (så vitt jag vet) inte i den lokalen, men fler gånger än jag vill erkänna för mig själv så har det varit folk där, för jag har noterat vilka SJUKT heta karlar som jobbar där... Nu råkar det ju också vara så att jag, så att säga, inte DIREKT är som snyggast när jag slirar förbi där...

Jag vet inte, men det känns som om mina liggachanser inte direkt har ÖKAT av att han huserar på andra sidan gatan... *Suck*

1 kommentar:

  1. "om man tvagar honom en smula" han är alltså dösnygg i duschen? verkar lovande! :-D

    SvaraRadera