tisdag 17 april 2012

Ringaren i Notre Dame

Det här var nog en första showen som vi såg från början till slut, under intagande av kopiösa mängder öl som serverades av en jätterar servitör som jag tyvärr inte minns namnet på. Frodis var väl inte sådär jätteroad av showerna, men hon är en solidarisk vän som ställer upp på det mesta om hon bara får bli lite full först ;)

Det här var också en sån där katastrofdålig show helt utan handling. Eller, vi fattade aldrig handlingen vilket KAN ha något att göra med att dom varvade ryska med franska med gud vet vilka språk... Men noga då, dansarna var halvnakna och hemskt duktiga, för att inte nämna halvnakna och svettiga. Under hela showen satt vi, troligen högt och ljudligt, och kommenterade vilka vi skulle kunna ligga med,och när quasimodo (serbtysken) kom ut på scen tyckte vi att han gott kunde få dö så att vi fick se lite halvnakna pojkar igen!

Sen kommer en lång, ståtlig figur ut på scen, helt täckt i en jävla prästkåpa, och jag ba "men den DÄR såklart!!" och Frodis ba "va?? DEN?? Nääää!" I det läget hade jag fortfarande inte fattat att det var den sköna lilla tysken som jag skulle ägna resten av resan åt att stalka ;)

När dom nakna dansarna skulle presenteras efter showen fick Frodis order: "nu har du ungefär 4 sekunder på dig att lära dig busvissla!!" ;)

Inte så halvnaken, men noga då.

Lite mer halvnaket...En glödande Legogubbe ;)
"Ut med Quasimodo för helvete, in med dansarna..." Undrar varför?
Verkligen jättemärkligt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar