söndag 6 november 2011

Om att smälta in i mängden

Vakterna hade lite problem igår.

Eftersom vi i personalen var utklädda och inte hade våra vanliga "uniformer" så kunde dom inte skilja oss från resten av packet utan att studera oss mer ingående, och det är kanske inte så lätt på håll alla gånger.

Innan Moreno började spela igår så flockades gästerna av okänd anledning i gångarna som går från ingången och ner mot dansgolvet. Dom är ca 2 meter breda, och det blir helt enkelt fullt om man klämmer in typ 500 personer i dom... Enda chansen för oss i personalen att komma fram till baren var att ta på hjälmen och helt enkelt kasta sig in och knuffa sig fram så gott det går...

Vakterna kunde som sagt inte skilja oss från resten av folket, så vaktchefen berättade sen att han flera gånger varit på väg för att styra upp en situation där någon galning försöker knuffa sig fram, bara för att inse att "öh, nähä, hon jobbar här!"

För att inte tala om hur sura gästerna blev, dom fattade ju inte heller att vi jobbade där! Normalt brukar folk flytta sig om man står och tittar på dom en stund, men igår när vi inte hade våra vanliga kläder som det står CREW på så fattade dom ingenting och stod kvar, så det var skitjobbigt att ta sig fram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar