lördag 15 oktober 2011

När man har vägt 125.1 kilo

Så är det en rätt stor känsla att kunna dra på sig ett jag jeans i strl 40 och kunna knäppa dom... Det går inte riktigt att beskriva känslan.

Frodis hade ett gäng säckar med kläder som hon skulle kasta, men hon hade varit snäll och sparat dom ett tag så att jag fick gå igenom dom och se om det var något jag kunde ha. När man tappat 40 kilo (ja jag vet att jag tjatar, men seriöst, när man HAR tappat 40 kilo så FÅR man tjata!) så har man rätt ont om kläder, och när man dessutom har ca 20 kilo KVAR att gå ner så är man inte jättesugen på att köpa nytt heller, så snälla vänner som donerar kläder är guld värt!

Hur som haver. I Frodis klädsäckar var det rätt mkt som jag antingen kan ha redan nu, och sådant som jag förväntar mig att kunna ha vid ett senare tillfälle, så jag fick med mig rätt mkt hem. Skitbra! Bland annat så var det tre par jeans, varav två var lite för små, och ett par passade rätt bra. Dom som passade var för stora i benen, men passade bra i midjan, så jag tog hem dom och tänkte att jag kan sy in dom i benen-precis som med alla andra byxor eftersom mina ben är helt oproportionerligt smala i förhållande till resten av mig... Dom som var för små saknades det ca 5 cm i midjan på, för att jag skulle kunna knäppa dom (Gud vilken märklig formulering det där blev...) men jag räknar ju med att gå ner mer, så dom fick åka med hem. (I benen passade dom perfekt)

Jag har inte tappat någon vikt sen jag kom hem. Eller, jag gick ner 2 kilo, men dom har jag gått upp igen. Jag tror att det mesta är vätska iofs eftersom jag alltid samlar vätska i början av månaden, och tappar vikt i slutet av månaden, men ändå. Trots att jag inte gått ner i vikt fick jag för mig att prova jeansen igår igen, det kan ju vara en shysst motivation om inte annat!

Provade det minsta paret först. På lappen står det att det är storlek 40, så jag tänkte "yeah right", och sen drog jag på mig dom. Gissa om jag blev en SMULA förvånad när jag kunde knäppa dom utan några större besvär??? Fläsket på magen väller iofs över kanten på jeansen, men jag kan ha dom! Jag kan knäppa dom utan att hålla andan tills jag blir blå (ni vet vad jag snackar om, eller hur??) och jag kan sitta ner i dom! Makalöst.

Det är så makalöst att jag nästan betvivlar att det ÄR storlek 40. Dom kanske är skitstora i storleken eller nåt. Men ärligt, skitsamma!!

Dom andra jeansen som var för små för ca 2 veckor sedan(!) är för stora nu. Inte mkt iofs, om jag syr in dom i benen och har bälte kan jag ha dom ändå, men seriöst... Dom var för SMÅ, och på 2 veckor är dom för STORA! Vilken känsla... Simningen ger helt uppenbart resultat, även fast det inte syns på vågen.

Det par som passade bra är alldeles för stora. Där måste jag sy in dom typ 5 cm i benen, och dra åt bältet ordentligt om jag ska kunna ha dom utan att tappa dom. Så. Jäkla. BALLT!

Måste nog simma lite mer, det verkar ju fungera himla bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar