onsdag 5 oktober 2011

Carin ville se en ny bild

Nu när jag gått ner 40 kilo, och det kanske är fler som vill det så jag kombinerar det med att berätta om stranden vid hotellet.


Ca tio meter från hotellets entré finns det en gångtunnel som leder till stranden, så man slipper gå över vägen och typ bli överkörd... (För trust me, dom kör som idioter i det där landet!) När man så kommer ut på stranden så är det en trätrall som man kan gå på, så man slipper bränna sönder fötterna på sanden, och så finns det ett gäng solstolar och en strandbar.

Solstolarna har något slags gummimadrass som man kan ligga på så man slipper få ryggskott, och där tillbringade vi mången timme under tiden vi var där. Dom envisas med att sätta upp parasoll bredvid stolarna, men dom gick att plocka ner så att man fick SOL ist för skugga. Blev det för varmt så gick man helt enkelt ner och tumlade runt (som en dolfin) i medelhavet en stund innan man kastade sig ner i solen igen, och blev man törstig så gick man till strandbaren och hämtade något att dricka. Inga större problem att ligga där hela dagarna mao, allt man saknade var lite MAT!

Första dagen vi var på stranden var det helt galet höga vågor. Frodis vågade sig ut i själva havet men jag höll mig på stranden och blev omkringkastad av vågorna... Satt man på stranden så spolades man en meter bakåt varje gång det kom en våg. Minns ni tsunamiincidenten? Då var det inte ens hälften så höga vågor som första dagen vi var där... Man KASTADES upp på stranden. Gissa om man hade hela brallan full med grus efteråt, när man gnidit röven mot stranden... På bilden där uppe har en våg precis varit upp på stranden och är på väg ut igen, det ser rätt beskedligt ut men det var det inte...

Resten av veckan var det bättre ordning på havet, så då kunde man simma ut lite och ligga där och slinka omkring. Det var jätteskönt att bara ta sig ut en bit, och sen ligga och guppa upp och ner på varje våg som drog förbi. När man tröttnade på det så slutade man simma utåt, och blev uppspolad på stranden av vågorna. När det var klart vatten var det en smula obehagligt att bada tycker jag... Man kunde se EXAKT vad som var under vattnet, dvs fiskar och stora stenar och grejer... Även fast man var på rätt djupt vatten kunde man slå fötterna i en sten, för det var SKITSTORA stenar som låg och skräpade en bit ut. Rätt vad det var kunde det också flyta förbi en groda som var på utflykt...

På morgonen och förmiddagen var det rätt kallt i havet, som vilken svensk insjö som helst. Under eftermiddagen var det dock helt underbart, då kunde man tumla runt nästan hur mkt som helst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar