lördag 24 september 2011

Turkiet so far...

Åkte, åkte och åkte i ett plan där folk svimmade i mittgången och tafsade på personalen... (mer om det när jag kommit hem) kom fram kl 2 på morgonen ca och fick flirta oss till att få komma till rummet någon jävla gång ( mer om det när jag kommit hem) och sen sabbar Frodis toan det första hon gör, så nattportiern fick komma och laga den kl 3 på morgonen (mer om det... Ja, ni fattar.) upp före tuppen, sen ut på stan och kolla in läget. Traskade in till alanya och tittade på allt man kan köpa och sen hem igen och sola lite innan middagen.

Sen började det spåra ur...

Vi beställde öl till maten. Ganska små, typ 33 cl. Tyckte dom smakade jävligt mycket som SPRIT, men det är säkert bara för att vi inte är hemma tänkte vi. Sen när vi druckit en var tänkte vi att helvete vad starka dom var, för båda två var en smula snurriga... Efter 2 såna RAGLADE tanterna från restaurangen... Vi drack ca 5-6 öl igår utan problem, så vi tror att vår kypare var "snäll" och hällde lite sprit i ölen...

Efter att ha nyktrat till en smula ( kl 19...) drack vi likör, sen gick vi ner till baren och drack lite normala öl, sen snubblade vi på två oskyldiga tyska pojkar som vi slet med ut på krogen... Vad som hände sen är sekretessbelagt av Frodis men det tog iaf en ände med förskräckelse. (och dom tyska pojkarna har vi inte sett röken av sen, mkt märkligt!)

Upp tidigt (jag). Vara död(Frodis). Sola och bada och sen på't igen efter middagen. Bättre resultat den här gången, men sorglig brist på tyska pojkar. Jag hävdar att jag aldrig kommer förlåta Frodis, och hon lägger allt ansvar på kyparen... ;)

Idag upp tidigt, sola och sola och sola, och så lite bad på det. Snart middag och sen upprepar vi gårdagens aktiviteter.

So far so good, med undantag för tyskbristen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar